søndag 26. desember 2010

Grov oversikt over reiseruten

Siden vi allerede har fått etterspørsel om reiserute, kommer her en grov oversikt over de stedene vi skal ;)

Turen starter med en måneds safari i Sør Afrika. Deretter noen dager i Dubai, før vi har omtrent to måneder fritt i Thailand, Vietnam, Kambodsja og Laos området. Videre har vi omtrent 20 dager guidet tur i Kina, før nesa vender mot New Zealand og Australia, der vi skal bruke tiden vår på å surfe i en måneds tid. ;)

På tampen av reisen fant vi ut at vi trenger litt ferie, og tilbringer derfor 11 dager på Fiji-øyene. Det var egentlig meningen at vi skulle vende hjemover etter par dager mellomlanding i LA, men fant ut at vi skulle forlenge turen litt. Vi ender derfor reisen vår i Portugal, uten flybillett hjem til Norge! Så når vi kommer hjem blir spennende å se ;)

7 kommentarer:

  1. Sweet! Høres digg ut!!! *envy*

    SvarSlett
  2. Så gøy med Portugal.... det er et fint land å feriere i... og det kan dere sikkert trenge etter slike anstrengelser...

    SvarSlett
  3. Dette blir toppers. Har akkurat vært i Vietnam, Kambodsja og Thailand og det er flott, men husk myggmiddel. Blir spennende å følge dere. Så møtes vi i Portugal og heier på Norge juni.

    SvarSlett
  4. Blir gøy å lese deres raporter underveis. Ha en strålende tur. Gleder meg til besøk i Portugal. Sees om noen måneder! klemmer

    SvarSlett
  5. Ser jo ut til at dere har det helt toppers.. fortsatt god tur. Klem mamma og Fredrik

    SvarSlett
  6. Hei begge to. Så flott bloggen er. Koser meg med alle nye innlegg, og ikke minst alle de fine bildene. Håper alt vel og at dere ikke ble veldig engstelige for advarsel om tsunami.

    SvarSlett