tirsdag 4. januar 2011

The Beginning...

Mandag 3/1
Etter kun noen få timers søvn natt til mandag, kom vi oss endelig av gårde til Gardermoen. Pakket og klare for et av  vårt livs store opplevelser. Ingen skal påstå at vi har pakket for mye, da Stian sin sekk veide 13,3 kg og Vivi sin 9,7 kg. (det er ikke verst!!)


Vi hadde et liten pit-stop på Heathrow, der noe av det første på agendaen var å få tak i en liten skriveblokk og en pen. Deretter fikk vi i oss litt middag (noe så spennende som Spagetti Bolognese og Margaritha Pizza) vel vel, mat ble det hvertfall! Det tok ikke lang tid før kortstokken var oppe og hjalp oss bruke opp noen av de fire timene vi hadde.. Boarding startet noe tidligere enn forventet, altså over 1 time før avgang!!! og siden vårt sete var blant de første inn, ble vi sittende på flyet en god stund kan man si.. (med tanke på at flyet i tillegg ble over 20 min forsinket da noen personer ikke møtte opp.) jaja, vi kom oss da avgårde tilslutt og hadde kun en 12-timers flytur foran oss :)

Tirsdag 4/1
Etter en så som så nattessøvn, kom flyfrokosten som ikke var noe høydare (i likhet med flymiddagen dagen før). Men ta det med ro mor, vi fikk i oss mat ;) Da vi omsider ankom Cape Town flyplass ble vi møtt av strålende solskinn og rundt 30 grader klokken 10.30 lokal tid (GMT+2). Det tok ikke lang tid før vi kom oss av flyet, gjennom passkontrollen og hentet sekkene. (sekkene lå nærmest å ventet på oss på bagasjebeltet.) Til tross for forsinkelsen ved avgang landet flyet vårt før tiden, som dermed resulterte i at han som skulle hente oss på flyplassen ikke hadde kommet seg frem til ankosthallen ennå. Men også der gikk det på skinner, han dukket opp kun få minutter etterpå. Vi ankom endelig hotellet (Drifters Inn) etter en liten kjøretur gjennom Cape Town. Første inntrykk av hotellet var veldig bra, utrolig koselige mennesker og vi får litt følelsen av å være på landet. Rommene ganske små, men helt perfekt for oss! Det er ikke det vi vil kalle et typisk hotell, men desto bedre blir opplevelsen. Her skal vi tilbringe dagene frem til mandag 10/1 da bærer turen videre på Safari.

I skrivende stund sitter vi på en koselig Café (Chiccos), med gratis Wi-Fi!!! (endelig fant vi et internett som var gratis å bruke!) Videre tenkte vi å tusle litt rundt og se hva for noe spennende vi finner ;)


En varm klem til dere i det kalde nord (og Portugal, eller hvor dere eventuelt måtte være..) ;)

PS! Bilder kommer etterhvert, når vi vet hvordan vi i det hele tatt skal legge ut bilder....

5 kommentarer:

  1. Det er deg så vel undt å endelig ha kommet seg på tur Vivi, etter all den harde jobbingen det siste året. Flink har du vært! Skal følge dere tett, spennende med bilder. Hils Stian og pass godt på hverandre, alle jentene fra SjøSjø hilser masse :)

    SvarSlett
  2. Høres bra ut dette! Kos dere. Dra til stranden og se på pingviner! Hørt det er morro.

    SvarSlett
  3. Dette hørtes flott ut. Til orientering fant vi gratis WI-Fi på små spisesteder i Kambodsja også. Kos dere masse.

    SvarSlett
  4. Åhh, misunner dere så innmari mye ;)
    Gleder meg allerede til å se neste oppdatering. Husk å ta masse bilder på safari! ;) Fortsatt god tur..

    SvarSlett
  5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett