mandag 7. februar 2011

To much? (Living the good life..?)

Midterste av tårnene i 10 etasje bor Tom. :)
First of all: TAKK, TAKK og TAKK til Tom!! Vi setter utrolig pris på at vi kunne bo hos deg, at du har giddet å kjøre oss rundt, og at du i det hele tatt overlevde to backpackere boende i stuen din!

Etter en åtte timers flytur fra Johannesburg (tirsdag 1/2 kl. 14.10 lokaltid) kom vi frem til Dubai (onsdag 2/2 kl. 00.10 lokal tid). Tom møtte oss på flyplassen og kjørte oss til leiligheten sin. Utrolig deilig etter en flytur uten noe søvn!! 
 
Vi hadde fire hele dager i vakkre Dubai.. *kremt, host, host* Vi må nok innrømme at Dubai nok ikke er favoritt stedet vårt, beklager Tom, men utrolig gøy å oppleve. Gigantiske bygninger på alle kanter, og kjøpesentre du blir sliten bare å høre om! Men alt måtte jo oppleves, til tross for mang en time og nok skritt som gikk med til å traske på ’Dubai Mall’ (verdens største kjøpesenter, ca 1200 butikker) og ’Mall of the Emirates’ (400butikker) ble det ikke kjøpt særlig mye. 

Men…. Vivi har blitt en linse rikere!!! :D  Hun fant ut at det var den perfekte bursdagsgave til seg selv! (og fra andre som ønsker å sponse ;D Takker til Besse som allerede har sponset) Jippiiiii!! (kjøpt Canon 70-300mm F4-5.6L IS USM. Stiv pris, but all worth it.)

Burj Khalifa
Videre beøkte vi Soukene i byen, selvfølgelig da de var stengt, men men noe var jo oppe da ;P Var skikkelige turister, kjørte rundt (eller Tom kjørte) og tok bilder av store bygninger og andre ting (Burj Al Arab, Burj Khalifa som er verdens høyeste bygning). Vi fikk faktisk til en iskrem date med Siril, Cathrine og Catrine på ’Dubai Mall’ siste dagen, ikke dårlig bare det ;)

Gold to go....
Fredagen ble noe spesiell.. Tom tok oss med på noe som heter ’Dubai Brunch’. Det var en opplevelse for seg selv! For en viss sum (vi ikke helt er sikkre på siden Tom insisterte på at dette var på han, takker noe vanvittig for det!) kunne man spise og drikke så mye man ville i ca tre timer (Fra 12.30 til 15.30 sånn omtrent hvertfall..).  Det var alt du kan tenke deg av mat fra alle verdensdeler, og egne ”barer/stands” for vodka, øl, gin, whiskey, congac, you name it, they have it! Da vi kom fikk vi utdelt et utømmelig glass med champagne, og dere vet jo hvor godt vi liker champagne…! (det ble stående ganske fullt, ikke det at vi noen gang hadde klart å tømme det før de var der igjen uansett). Vi valgte heller pilsen da vi fant ut hvor det var.. (skal sies at det tok sin tid før vi i det hele tatt visste hvor meste parten var på dette stedet..) 

Natt til søndag 6 februar bar turen videre, 03.15 satte vi oss på et gigantisk Emirates fly for en 5 timers flyreise til Bangkok. Vi fikk jo plass rett ved nødutgangen, jippii….eller ikke, med konstant lys var det ikke mye søvn vi fikk! Men vi kom oss da til Bankok til slutt =)

PS: Bilder kommer senere grunnet diverse ustabile nettverk!
Da var noen bilder kommet ut her og ;) (18-02-11)

2 kommentarer:

  1. Sånn er det når man ikke klarer å holde følge med bloggingen og ikke leser i kronologisk rekkefølge. Tror jeg hadde gått for det objetive jeg og. Gratulerer. Smittefaren er nok stor når du kommer hjem til sommeren. God tur videre:)

    SvarSlett
  2. Hehe.. ja det kan jeg nok tenke meg! Du får prøve det litt i Portugal da vet du ;) Veldig fornøyd foreløpig!

    SvarSlett