onsdag 2. februar 2011

Luft under vingene!!

Vi har hoppet i fallskjerm!!! ;D 
(Til våre mødre som var litt skeptiske til dette, så har vi film av hoppet så vi kan dele det med dere)

(Mandag 17/1)

 Det var en helt vanvitttig følelse, utrolig gøy!! Er vel ikke i tvil om at vi nok kommer til å gjøre det igjen en gang. Vi satte faktisk rekord på antall fra samme driftersgruppe som hoppet, hele 9 stykker (Cathrine, Catrine, Siril, Ida, Maren, Katrine, Kine og oss to). Ida var først ut, alene.. Deretter fulgte Maren og Stian i andre omgang. Vivi var i  gruppe tre sammen med Katrine. Tror Stian og jeg tok omtrent 250 bilder på bare fallskjermhoppingen! (skal sies at det ikke var mange som hadde med kamera, og at vi da tok bilder for alle!!)  Etter middagen på kvelden (braai alla Dennis på hotellet) kom alle de vi hoppet med og festet sammen med oss (Veldig gøy, men vi tok vel kvelden omtrent i 22 tiden, kjedelige som vi var…).





3 kommentarer:

  1. Er sååååå gøy å hoppe i fallskjerm ja:) Ikke mange bilder fra safarien ennå da!! Kan hinte om at det ligger noen bilder på Flickr og:) Ha en super tur videre.

    SvarSlett
  2. Driver å jobber med saken;) Selve safari delen av turen startet ikke ordentlig før etter en god stund.. men det kommer noen bilder her, og flere på flickr etter hvert! Håper på å få lagt ut en del mens vi er i Dubai, utnytte et internett med en litt høyere standard enn ørkenen i Afrika ;)

    SvarSlett
  3. Dette er bare så morsomt å se.. Kjenner helt igjen følelsen av å hoppe i fallskjerm.. Dere skjønner kanskje nå at det er vanskelig å forklare opplevelsen, det er bare helt sykt fett!
    Utrolig mye fine bilder dere har tatt.. Har gledet meg veldig til oppdatering i det siste ;)
    Godt å se dere koser dere! Fortsett med det..
    Klem lillebror og fremtidig svoger..

    SvarSlett